Tenis

Dodig i Melo gotovo sigurni za londonski Masters

Dodig, Melo
Jurica Galoić/PIXSELL
29.10.2014.
u 07:30

Nalaze se na sedmom mjestu (zadnjem koje jamči prolaz), koje bi trebali i zadržati.

Marin Čilić već je osigurao nastup na završnom Mastersu osmorice najboljih tenisača u Londonu. No, osim u pojedinačnoj, gotovo je sigurno da ćemo imati predstavnika i u konkurenciji parova.

Ivan Dodig i Brazilac Melo još nisu i teorijski osigurali plasman, ali su u jako dobroj poziciji. Nalaze se na sedmom mjestu (zadnjem koje jamči prolaz), koje bi trebali i zadržati. Imaju 365 bodova više od Amerikanca Butorca i Južnoafrikanca Klaasena i samo ih čudo u Parizu može zaustaviti na putu do Londona.

>>Pobjeda u Moskvi daje mi motivaciju za završnicu u Londonu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije