MASTERS U ŠANGAJU

Dodig nakon velike borbe poražen od Južnoga

Ivan Dodig
Slavko Midzor/PIXSELL
08.10.2014.
u 12:44

Bio je to njihov drugi međusobni susret i druga pobjeda Južnoga.

Ivan Dodig nakon velike borbe je poražen od Mihaila Južnoga u drugom kolu ATP turnira iz Masters serije u Šangaju. Ruski tenisač je slavio sa 7:6 (7), 6:7 (4) i 6:3 nakon gotovo tri sata igre.

Južnom je break kod 3:2 u trećem setu bio dovoljan za pobjedu budući da su prva dva seta odlučena u tie-breaku. Dodig je sedam puta imao priliku oduzeti servis ruskom tenisaču, ali ni jednom mu to nije pošlo za rukom.

Bio je to njihov drugi međusobni susret i druga pobjeda Južnoga.

Hrvatska je tako u osmini finala Šangaja ostala na jednom tenisaču, Ivi Karloviću koji će igrati protiv boljega iz dvoboja Berdycha i Gasqueta.

>> Dodig i Melo ostali bez naslova, Nishikori osvojio singl

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije