Ide mu i s reketom

Igor Bišćan osvojio teniski turnir u Novalji

Igor Bišćan
Igor Kralj/PIXSELL
10.08.2015.
u 00:30

Na turniru je igrao i Silvio Marić, njegov nekadašnji suigrač iz Dinama, ali je ispao odmah u prvom kolu.

Igor Bišćan, bivši nogometaš Dinama i Liverpoola, osvojio je amaterski teniski turnir u Novalji koji se igrao povodom 20. obljetnice vojno-redarstvene akcije Oluja.

U finalu je bio bolji od Zvone Tudorovića. Na turniru je igrao i Silvio Marić, njegov nekadašnji suigrač iz Dinama, ali je ispao odmah u prvom kolu:

– Tu sam svake godine na ljetovanju pa igram tenis, iz gušta. No Igor je puno bolji tenisač od mene.

>> Šimiću nije došao Bišćan pa je bivši vatreni pomeo konkurenciju

Komentara 9

MI
miki722
07:05 10.08.2015.

nije to amaterski turnir lol nego rekreativni. biscan ne bi dobio gem po setu od najgoreg amatera u tenisu.

MO
moslavina9954
09:10 10.08.2015.

Ni jedan ni drugi nisu napravili neku karijeru. Marić je odigrao nekoliko odličnih utakmica, a najbolju onu protiv Partizana i to je sve.Kada su mu Englezi ponudili novac pobjegao je skoro na silu iz Dinama i bio najskuplji gledatelj u Engleskoj.Pri to je zaboravio preko noći igrati nogomet.Nije se više mogao sastati pošteno sa loptom.Što je bilo Portugalcima,Grcima i Mamiću da su još pokušavali sa njim nitko ne zna.Srečom za nogomet sam je odustao! I sada ga još netko zaziva i za nešto zahvaljuje!?

DU
Deleted user
13:45 10.08.2015.

Da ovaj"taxista" nije opozicija Mamiću,za ovo nitko ne bi znao osim učesnika turnira,ovako zahvaljujući Večernjaku koji je također opozicija Mamiću,znaju svi!Ali isto tako znaju svi da je privatizacija u tijeku,na sreću!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije