NE MORA NIŠTA DOKAZIVATI

Nastase: Federer može igrati i sa 60 godina

Roger Federer (1)
Reuters/Pixsell
27.11.2013.
u 10:58

- Ne mogu se složiti s onima koji kažu kako bi Federer trebao otići u mirovinu zato jer više nije u naponu snage ili zato što više nije broj jedan na ATP listi - rekao je Nastase.

Teniska legenda Ilie Nastase ne slaže s onima koji smatraju kako bi Roger Federer trebao u mirovinu. Rumunj smatra kako Šviraca može igrati i sa 60 godina.

- Ne mogu se složiti s onima koji kažu kako bi Federer trebao otići u mirovinu zato jer više nije u naponu snage ili zato što više nije broj jedan na ATP listi. Nitko ne može stalno biti prvi tenisač svijeta. On nikome ne treba ništa dokazivati i neka igra koliko god to želi, pa i sa 60 godina ako to bude htio - rekao je 67-godišnji Nastase koji je u karijeri osvojio 56 naslova u pojedinačnoj konkurenciji.

Roger Federer ove je godine osvojio samo jedan turnir te će 2013. završiti kao šesti tenisač svijeta. Na broju jedan Švicarac je bio 302 tjedna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije