ISPAO S TURNIRA

Marin Čilić razočarao, nije pružio pravi otpor Davidu Ferreru

Marin Čilić
Foto: Reuters/PIXSELL
01.06.2015.
u 14:40

Završilo je u manje od dva sata igre 6:2, 6.2, 6:4 za Španjolca

David Ferrer bio je prevelik zalogaj za Marina Čilića i sa 6:2, 6:2, 6:4 zaustavio ga je u osmini finala Roland Garrosa. Meč je trajao jedan sat i 53 minute, a naš najbolji tenisač nije imao nikakve šanse i tako je u njihovu šestom međusobnom susretu doživio četvrti poraz.

Skupio je 40 neprisiljenih pogrešaka, točno četiri puta više od Španjolca. No nije bio baš bez šansi, stvorio je četiri break lopte kroz meč, ali sve ih je Ferrer obranio. Čilić to nije uspio – od 11 prilika, protivnik je iskoristio šest i to lijepo rasporedio kroz tri seta te uvjerljivo slavio.

Znalo se da je Španjolac stručnjak za zemljanu podlogu, ali činilo se i da je Čilić nekako spreman, u formi, pun samopouzdanja. Djelovalo je kao da može pružiti barem pravi otpor, ali od toga se ništa nije ostvarilo. Ferrer se prošetao do četvrtfinala i sad će igrati protiv pobjednika iz meča Andyja Murraya i Jeremyja Chardyja.

>> Čilićev suparnik na zemlji ima više od 300 pobjeda!

Komentara 6

QQ
qqq
15:23 01.06.2015.

Opet si spavo Marine. Očajna igra i bez otpora.

IV
ivanjoksimovic
21:03 01.06.2015.

U prva 2 seta 27 neiznudjenih i 16 iznudjenig gresaka. Dalje nisam gledao. Ferer je nametnuo svoj ritam od pocetka i razmontirao Cilica potpuno.

Avatar usainbolt
usainbolt
14:49 01.06.2015.

Šteta, daleko je to od prave igre danas bilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije