Legendarni glumac

Branko Kockica: Nikada više ne bih radio emisiju 'Kocka, kocka, kockica'

branko kockica
Foto: Screenshot
1/2
29.01.2014.
u 18:06

Kultna dječja emisija 'Kocka, kocka, kockica' obilježila je djetinstvo starijih generacija...

Kultna dječja emisija 'Kocka, kocka, kockica' obilježila je djetinjstvo starijih generacija. Glumac Branislav Milićević, poznatiji kao Branko Kockica, dao je intervju novinarima lista Informer te otkrio da se nikad ne bi vratio snimanju emisije koja ga je učinila legendom.

– Nikada više ne bih radio tu emisiju. To je naporno, a ja sam star. Mislim da djeca ništa ne gube zbog činjenice da televizije više ne emitiraju emisije poput onih koje sam stvarao. Ovi što su kao mali gledali emisiju sada su veliki, a među njima ima mnogo đubradi – zaključio je Kockica.

Komentirao je i zašto danas nema kvalitetnih dječjih emisija. – To trebate pitati direktore televizija. Mnogi su u zabludi da glumci biraju svoje poslove – nas biraju redatelji i producenti – rekao je Kockica. Emisija se emitirala od 1978. godine do 1992. Milićević je svojedobno bio omiljen među svim generacijama zbog svojih zabavnih i toplih emisija.
 

Komentara 25

TO
tonchica*
21:52 29.01.2014.

Ima na jednoj lokalnoj splitskoj televiziji jaako slicna emisija, ''Dica sretnih lica'', vrlo topla, voditelj je gitarist nekadasnje Daleke Obale, Boris Hrepic. Jedna od rijetko kvalitetnih emisijica! Ne znam gleda li se sire, na nekim mreznim kanalima, bilo bi steta ako nije.

NA
narod1
21:33 29.01.2014.

Pozdrav velikom glumcu. I u pravu je, nažalost od mnoge djece narastu loši ljudi. Danas više nije vrijeme za tako tople i ljudske emisije, danas je neko drugo, puno grublje i bezosjećajnije vrijeme. Mislimd a bi danas djeca čak bila hendikepirana kada bi vidjela tako idealističku emisiju u ovako negativnom okruženju

DI
Dupin iz Kupe kod Siska
19:55 29.01.2014.

Teme bira novi urednik netom stigao iz Jutarnjeg.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije