Uz more

Novi zajednički film najpoznatijih supružnika na svijetu

Uz more
Foto: Promo foto
1/4
07.08.2015.
u 12:13

Ekskluzivno donosimo prvi trailer filma redateljice Angeline Jolie Pitt

Napokon donosimo dugoiščekivani trailer filma ''Uz more'', u kojemu se planetarno popularni supružnici Angelina i Brad pojavljuju u ulozi bračnoga para koji proživljava krize i turbulentno razdoblje koje ovaj film prati.

Smješten u Francuskoj sredinom 70-tih, ''Uz more'' donosi priču o bivšoj plesačici Vanessi i njezinu suprugu Rolandu, američkom piscu. Njih su se dvoje otisnuli na zajedničko putovanje, no čini se kao da se udaljavaju jedno od drugoga. Ipak, kada stignu u miran gradić uz more, za njih će se sve promijeniti. Provodeći vrijeme sa stanovnicima toga živopisnog mjesta, kroz njihove će priče početi rješavati i probleme u svojemu životu.

Ovo je prvo zajedničko filmsko pojavljivanje Angeline Jolie Pitt i Brada Pitta, nakon što su 2005. godine glumili u velikom hitu ''Gospodin i gospođa Smith''.

Angelina Jolie Pitt je redateljica i scenaristica filma, a film se snimao na atraktivnim lokacijama malteškog otoka Gozo

''Uz more'' u hrvatska kina stiže u studenome ove godine u distribuciji Blitz film i video, a do tada pogledajte pomalo uznemirujuću najavu ovoga filma.

>>Angelina Jolie i Brad Pitt se razvode?

>>Dramatične priče kriju se iza hollywoodskih razvoda

Komentara 1

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
12:29 07.08.2015.

Slijedeći tjedan razvod i tako...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije