01.03.2011. u 12:00

Kako je prema Novom listu USKOK najavio da će u sklopu istrage o Fimi mediji kazneno goniti HDZ zbog 20 milijuna kuna iz crnog fonda, najbolje da članovi HDZ-a uz pismo pošalju i kopiju virmana da su uplatili po sto kuna za saniranje stranačkih dugova.

Jadranka Kosor, predsjednica Vlade i HDZ-a, pokrenula je stranačku mašineriju prikupljanja 220 tisuća pisama u kojima bi članovi stranke trebali hvaliti projekte i poteze koje poduzima Vlada RH kako bi se “anulirale” 62 tisuće Lesarovih potpisa. Kako je prema Novom listu USKOK najavio da će u sklopu istrage o Fimi mediji kazneno goniti HDZ zbog 20 milijuna kuna iz crnog fonda, najbolje da članovi HDZ-a uz pismo pošalju i kopiju virmana da su uplatili po sto kuna za saniranje stranačkih dugova.

Mediteran do Đerdapa

Hrvatski poticaj za lavandu iz Srbije

Petar Čobanković, ministar poljoprivrede, duguje nam neko zabavno objašnjenje za vijest koju prenosi Jutarnji – da uvozimo sadnice lavande iz Srbije. Posao cvate jer hrvatska Vlada daje poticaje za uzgoj.

Županija s pogledom na more

Zadarski župan na braniku austrougarskog dvorca

Stipe Zrilić, zadarski župan, uznemirio se čuvši prijedloge da bi se županijske vlasti trebale iseliti iz raskošne palače u parku tik uz more. A što je alternativa, pita se župan. „Da palaču prodamo na natječaju i da neki bogataš radi s njom što hoće? To ne dolazi u obzir dok sam ja župan“, poručuje Zrilić, koji neće žaliti županijskog novca da mediteranskom dvorcu sagrađenom u doba Austro-Ugarske osigura skupo milijunsko renoviranje.

Opatija split

Opatijski gradonačelnik sudski tužio sam sebe

Ivo Dujmić, opatijski gradonačelnik, mora hitno otići na konzultacije u Split kod kolege Keruma jer obojica imaju neraščišćene račune sami sa sobom. No, dok gradonačelnik Kerum izlazi na kraj s poduzetnikom Kerumom, gradonačelnik Dujmić ozbiljno se posvadio s građaninom Dujmićem, odnosno sam sa sobom. Građanin Dujmić, piše Novi list, sudski je tužio Grad Opatiju jer je po nalogu gradonačelnika Dujmića izvodio radove na Dujmićevu terenu bez dozvole. Svjestan da tuži sam sebe, Dujmić je angažirao odvjetnicu koja će u njegovo ime voditi postupak protiv gradskih službi koje će u njegovo ime štititi interese Grada Opatije.

Komentara 6

OB
-obrisani-
16:20 01.03.2011.

Za nasmijat se do suza. Pa koji su to konji i misle da su Bogom dani čak...

OB
-obrisani-
17:24 01.03.2011.

i zamisli....narod glasao za njih......koji narod..majko moja..

VI
vidimškoj
18:05 01.03.2011.

možda Bajić čeka pismo potpore da se pokrene u ispitivanje te zločinačke stranke. Pred zakonom ove kuverte države nismo svi isti jer jadni Polačenc je platija glavom šta je seoskom igralištu napravija reflektore jer je razmišlja da je bolje daa ganjaju balun nego krigle po birtijama. Ova hormonka iako nije muško eto još jehe i svojih 200 000 ovaca da po livadama bleje kako imaju najlipšu čobanicu. Nisu naši ministri krivi šta su nesposobni za sve drugo osim za krađe.Oni bi srbima dali poticaj i da im ovi kažu da imaju plantažu banana u Zrenjaninu samo zbog toga da ne razmišljaju hoće li koji slavonac past sa stabla. Ovi zadarski glupan pardon župan je u pravu jer to je naslidija od šukundide.I on je bija na istoj funkciji kod kradezea prije 150 godina. Bidni Dujmić cvili od muke šta je rico posta tv zvjezda a za njega u velebnoj Opatiji niko ne zna.To me podsjetilo i na snimatelja TV NOVE koji je platija mulcu da ga opizdi matunon po glavi jer mu je dosadilo da se samo vide oni isprid kamere.Tako smo sada vidili kako izgleda i snimatelj. Ovo zadnje mi je došapnija hembro jer je kroz zid pritvora dočuja od onih mladih šesnih buntovnika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?