20.10.2011. u 12:00

Ivan Jarnjak, potpredsjednik Sabora, postavio je nove standarde u gradnji Potemkinovih sela

Ivan Jarnjak, potpredsjednik Sabora, postavio je nove standarde u gradnji Potemkinovih sela. Novi list piše da se Marijan Kostanjevac, načelnik općine Vinica, požalio kako je Jarnjak prije nekog vremena DVD-u Vinica svečano uručio ključeve vatrogasnog navalnog vozila koje je potom blagoslovio i lokalni župnik. Sve bi to bilo posve uobičajeno da odmah nakon svečanosti vatrogasno vozilo nije vraćeno u Zagreb jer je posuđeno iz Državnih zaliha. Očito je riječ o vozilu s kojim se možeš samo – slikati.

Korisno iskustvo

Sanaderu boravak u zatvoru “nema veze”

Danko Končar, bogataš, priča u Globusu kako je 1980. završio u zatvoru, a što je prije nekoliko godina priznao i tadašnjem premijeru. Sanader je na to odmahnuo rukom i rekao da to “nema nikakve veze”.

Kuda idu svinje

Vojni veprovi u Zadru zaustavili slijetanje aviona

Katica Pupić Bakrač, direktorica Zračne luke Zadar, ima neobičnu temu za razgovor s pilotima otkako su se pojavile teškoće sa slijetanjem na aerodromsku pistu. Pilot Ryanaira morao je dvadeset minuta kružiti nad aerodromom jer se pistom šetalo dvadesetak veprova! Divlje svinje udomaćile su se u vojnom dijelu zračne luke, piše Slobodna, gdje služe kao privatno krdo za krivolov. Ministar Kalmeta o svemu vjerojatno “ništa ne zna”.

Hoto express

Zakasnio na sud, ali ne i na utakmicu


Tomislav Horvatinčić, poduzetnik bez vozačke dozvole, pokazao je do sada rijetko viđen prezir prema hrvatskom pravosuđu. Samo dan nakon što se nije pojavio na Općinskom kaznenom sudu, gdje se trebao braniti od optužbi za financijske malverzacije, pojavio se u svečanoj loži stadiona na Maksimiru. Na ročište nije mogao doći jer se opravdao neodgodivom operacijom ramena u Švicarskoj koju je očito uspješno obavio, sudeći barem po dobrom držanju među društvenom elitom u loži. Slučaj je simptomatičan jer je Horvatinčić na ročištu trebao odgovarati upravo na optužbe za svoj rad u klubu iz Maksimira koji je vodio u devedesetima.

Komentara 11

KL
klokan13
13:55 20.10.2011.

Kad već autor ovako telegrafski nabacuje teme mogao je produžiti s još jednom: - SABORSKA MANJINA N I J E NA RADNOM MJESTU ALI ĆE PLAĆU IPAK DOBITI (mislim na sjednicu Sabora, a ne na \"razmišljanje po sobama\") ....... Sve... Sve će to narod pozlatiti (čit. PLATITI)

BI
bigred1
14:46 20.10.2011.

klokan,i ti u duhu svojeg nicka, skačeš s teme na temu ..

OB
-obrisani-
14:42 20.10.2011.

klokan 13 Da barem i saborska većina nije dolazila na posao,bilo bi daleko manje štete, dapače.ne bi je ni bilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?