PROMO

365 dana odličnog šopinga i bogate ponude: STOP SHOP Pazin slavi svoj prvi rođendan!

STOP SHOP Pazin
Foto: STOP SHOP
1/6
21.08.2024.
u 09:48

Otkako je otvorio svoja vrata, STOP SHOP Pazin postao je središte lokalne zajednice i omiljeno mjesto okupljanja Istrijana, ali i brojnih domaćih i stranih turista. Tako Pazin već godinu dana ima najbolju destinaciju za kvalitetan shopping, gdje svojim posjetiteljima nudi velik izbor pristupačnih proizvoda, dostupnih svakome, a upravo je ljeto idealno vrijeme za posjetiti – STOP SHOP. Bilo da želite osvježiti svoju garderobu ili dom, uloviti super sezonska sniženja, obaviti brzinski shopping ili se samo opustiti uz omiljeno piće, STOP SHOP Pazin ima sve što vam je potrebno da ovo ljeto učinite nezaboravnim.

Foto: STOP SHOP

Najbolja ljetna ponuda

Sa širokim rasponom trgovina koje nude najnovije proizvode domaćih i stranih brendova – od odjeće, obuće, proizvoda za djecu, kućne ljubimce, opremanja doma pa sve do kozmetike i prehrambenih artikala, STOP SHOP Pazin, drugi je po redu maloprodajni lanac otvoren u Istri, odmah nakon Labina. STOP SHOP Pazin tako je postao glavno odredište onih željnih udobnosti, raznolikosti i kvalitete u kupnji. Sve što je dobro, brzo prolazi, tako je i prvih godinu dana ovog maloprodajnog parka već iza nas. Naime, STOP SHOP Pazin u subotu, 24. kolovoza slavi prvu godinu uspješnog poslovanja, slavi velikih 365 dana nezaboravne kupovine i novog omiljenog mjesta susreta obitelji, prijatelja i ljubitelja dobroga shoppinga. U sklopu proslave rođendana, STOP SHOP Pazin će cijeli vikend nuditi posebne pogodnosti u raznim trgovinama, prigodna darivanja i obiteljske aktivnosti. Uhvatite prigodne, slatke zalogaje, a pridružite se i posebno atraktivnom natjecanju u puhanju rođendanskih svjećica.

Proslavite prvi rođendan s nama!

Posjetite STOP SHOP Pazin u subotu, 24. kolovoza i pronađite posebne popuste i promocije na širok asortiman proizvoda – od odjeće i obuće, preko opreme za dom, pa sve do proizvoda za djecu i kućne ljubimce. No, dobar shopping ne završava sa subotom, jer je STOP SHOP otvoren i u nedjelju, 25. kolovoza.

Posjetite STOP SHOP Pazin 24. kolovoza na adresi Ulica Istarskih narodnjaka 17, a posjetite ga i na preostalih 13 lokacija u Hrvatskoj te uživajte u pristupačnoj kupovini namijenjenoj svima.

Foto: STOP SHOP

Zašto je STOP SHOP prava shopping destinacija?

Građani Pazina, ali i cijele središnje Istre kroz STOP SHOP, prošle su godine dobili retail park koji se prostire na 8.414 m2 prodajnog prostora s ukupno 14 lokala koji nude bogatu ponudu proizvode najrazličitije namjene. Osim prepoznatljive arhitekture, ugostiteljskog objekta, zelene površine te prostranog parkinga s 289 parkirnih mjesta, kao i punionice za električna vozila, svojim posjetiteljima nudi mogućnost kupovine u velikom broju trgovina kao što su TEDi, dm, Eurospin, JYSK, KiK, Sinsay, NKD Moda, Offertissima, Pepco, s. Oliver, Optika Anda, Sport Vision, ZOOCITY i Vacom.

Najbolju ljetnu kupovinu obavite na čak 14 lokacija diljem Hrvatske – OsijekValpovoNašiceKaštel SućuracLudbregVelika GoricaGospićDaruvarVinkovciLabinPazinČakovecĐakovo i Vukovar

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije