Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 212
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KATASTROFALNE POSLJEDICE

Aglomeracija u karlovačkoj Zvijezdi pod istragom Državnog inspektorata nakon pritiska EU Komisije

04.06.2024.
u 09:50

Smatramo izuzetno važnim da je na hrvatske institucije ovime napravljen pritisak i od EU komisije kako bi se katastrofalno stanje s korištenjem EU sredstava u Karlovcu zaustavilo i popravilo. Građani Hrvatske očekuju da se EU sredstva koriste za unapređenje kvalitete života, a ne da se njima financira razbijanje povijesne jezgre jednog hrvatskog grada i za uništavanje domova građana – poručili su iz Inicijative gradske četvrti Zvijezda i Gaza

Ključne riječi

Komentara 2

TM
trade_mark
11:02 04.06.2024.

žalosno da EC mora urgirati da se stvari u ovoj državi pomaknu s mrtve točke. jadna ova država s kriminalnom organizacijom na čelu! ovo u karlovcu je slika i prilika njihovog režima i kriminala.

TI
Tinček
13:48 04.06.2024.

Siroti karovčani sa takvim radovima i vodstvom grada. Ostaneš bez kuće, al ćeš imati novi vodovod. Sve ide po planu.. Poslije će izgraditi još stariji centar grada. Ne talasajte haha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije