PIŠe Tomislav Krasnec

Ako Putin zavrne plin, Hrvatska ima Krk. Pitanje je kako će Hrvati to plaćati

12.03.2022.
u 10:58

Izvanredne okolnosti zahtijevale bi izvanredne mjere. Zahtijevale bi i koordinaciju unutar EU kao jedinstvenog tržišta, ali svejedno – nezamislivo izvanredne mjere

Ključne riječi

Komentara 26

DU
Deleted user
11:28 12.03.2022.

Komesarka Ahmetović treba dati ostavku - odmah, sve druge poziva na ostavke, e sad si ti na redu drugarice

Avatar MarkoHR
MarkoHR
11:25 12.03.2022.

Bio bi red da sed sada prisjetimo velikih prosvjeda protiv izgradnje tog LNG terminala...... Saborski zastupnici SDP-a, Mosta i Živog zida podržali su Primorsko-goransku županiju i Općinu Omišalj u njihovim nastojanjima protiv gradnje plutajućeg LNG terminala. Bez iznimke, tražili suu zaustavljanje projekta... Mirela Ahmetović karijeru je gradila na lokalnoj zajednici i borbi protiv LNG terminala, a na toj popularnosti je prvi put ušla i u Sabor.

Avatar Asterix
Asterix
11:35 12.03.2022.

Europljani bi bili gospoda, da netko drugi radi prljave poslove za njih. Sada je mantra obnovljivi izvori energije, auti na struju... znači ogromna količina baterija za koje Europa mora uvoziti sirovine... opet ovisna o drugima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?