Ako Vučić misli da je ovo bio povijesni skup, novog srpskog ustanka neće biti

27.05.2023. u 20:57

Replika je uvijek gora od originala, a ova Vučićeva nije ni do koljena Slobi Miloševiću. Dobro za Srbiju, zapelu u međuprostoru, dobro i za susjede

Komentara 7

BA
bacenheider
07:48 28.05.2023.

Sve dok oni sanjaju veliku srbiju,sve dok oni Bljesak i Oluju dozivljavaju ko etnicko ciscenje,a ne legitimnu oslobolilacku akciju,sve dok oni za Srebrenicu tvrde da nije genocid nemas sto sa njima pricati.

DM
D'Mich
23:34 27.05.2023.

Ne očekujem promjenu srbijanske politike što se nas ili drugih susjeda tiče. Oni će uvijek pumpati sukobe, sanjati svoje snove i biti s Rusima. Milošević, Vučić ili neko treći, stvarne, suštinske promjene nema. Tako da sam ravnodušan, neka im Vučića. Zapravo mislim da im je on s obzirom na ponuđeno najbolji izbor.

DU
Deleted user
09:53 28.05.2023.

Nius nama problem Vucic & Co, nego anti hrvatski ljudi u hrvatskoj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije