Zahtjevi

Aktivisti Platforme 112 dijelili letke saborskim zastupnicima

Platforma 112 dijelili zahtjeve na Markovu trgu (1)
Foto: PIXSELL
1/6
22.12.2011.
u 13:21

Sedamdesetak aktivista okupilo se na ovoj akciji najavivši da će nakon prvih sto dana rada Hrvatskog sabora sastaviti analizu ispunjenih zahtjeva

Aktivisti Platforme 112, koalicije za vladavinu prava, kako se nazivaju, dijelili su saborskim zastupnicima na Markovu trgu u Zagrebu 112 zahtjeva organizacije, čijim bi ispunjenjem Hrvatska postala pravna država, kako pišu u svom priopćenju. Organizaciju čini 57 nevladinih udruga, među kojima su B.a.B.e., Documenta, Gong, Transparency International Hrvatska i mnoge druge.

Sedamdesetak aktivista okupilo se na ovoj akciji najavivši da će nakon prvih sto dana rada Hrvatskog sabora sastaviti analizu ispunjenih zahtjeva.

Komentara 12

Avatar adeodatus
adeodatus
14:08 22.12.2011.

Je li vam napokon jasno tko je stoka sitnog zuba!!! Sad imate i spisak:-))

BI
billynik
14:35 22.12.2011.

Sedamdesetak članova - to je cijelo članstvo tih udruga koje služe za promociju pojedinaca i blaćenje Hrvatske.

ST
sttipe
13:53 22.12.2011.

aloooo,nounar,na letku si napravija članak,a nisi ni slova s letka napisa??????????????????????????????????????????????????? dokle drugovi iz nounari?? kad će počet curit INFORMACIJE,a ne tendenciozno oblikovana mišljenja nekakvog cenzora???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije