Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika tragedija

Albanka (29) koja je odvela u smrt brata i sestru uhićena nakon puštanja iz bolnice

Foto: Dubrovački dnevnik/Pexels/Općina Gradac/Facebook
1/6
11.04.2024.
u 15:16

Uslijed sudara na mjestu događaja smrtno je nastradao 21-godišnji vozač i putnica iz njegovog vozila, 19-godišnja hrvatska državljanka, dok je vozačica koja je izazvala prometnu nesreću, 29-godišnja državljanka Albanije, zadobila lakše tjelesne ozljede.

Albanka (29) koja je skrivila prometnu nesreću na području Ratca, koja je potresla javnost, odmah prilikom puštanja iz bolnice uhićena je. Naime, u prometnoj nesreći smrtno stradali brat i sestra zbog kojih su trenutno u Gradacu proglašeni dani žalosti

Strana državljanka, počiniteljica prometne nesreće zadobila lakše tjelesne ozljede prilikom frontalnog udara auta, zbog čega je bila zadržana u bolnici. Danas je puštena iz bolnice i potom je uhićena zbog kaznenog djela izazivanja nesreće sa smrtnom posljedicom, a u međuvremenu je bila pod policijskim nadzorom, piše Dubrovački dnevnik.

Podsjetimo, Općina Gradac zavijena je u crno. Proglašena je trodnevna žalost nakon tragične prometne nesreće u kojoj su život izgubili brat i sestra u dobi od 21 i 19 godina. Policijskim očevidom utvrđeno je da je 29-godišnja albanska državljanka nepropisno pretjecala i frontalno se sudarila s automobilom.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Dan kad svi putevi vode u Benkovac: Sajam dobio novo ruho, ali ima staru ponudu - sve od igle do lokomotive

1/14

Komentara 5

ZZ
Zvir Zvirek
15:30 11.04.2024.

Su tak i Banožiča v rešt odpeljali? Imame večklasne zakone, za vsaku klasu vredi drugi.

LE
Levanto
16:36 11.04.2024.

Neka se Albanka učlani u HDZ. Tamo je sigurna.

DU
Deleted user
15:51 11.04.2024.

Što se ono Banožićevo pijano divljanje po cesti smatra nesrećom u lovu onda!? S obzirom da je on još na slobodi !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije