NIJE IM LAKO

Američki policajci 'zaplakali' kada su stigli na mjesto nesreće: 'Primite sućut iz Chicaga'

Policajci tuguju zbog krafni
Foto: Twitter
1/2
22.01.2023.
u 18:38

Policajci iz Lexingtona u Kentuckyju svojom objavom na društvenim mrežama dobro su nasmijali mnoge, ali i izazvali brojne reakcije...

Svima je poznat stereotip kako policajci obožavaju krafne te ih jedu po cijele dane. A policajci iz Lexingtona u Kentuckyju svojom objavom na društvenim mrežama dobro su nasmijali mnoge, ali i izazvali brojne reakcije. Naime, stigavši na mjesto nesreće u kojoj su uništene sve krafne koje su se nalazile u zapaljenom kamionu, objavili su nesvakidašnje fotografije. Pozirali su pokraj izgorenog kamiona ''tugujući'' zbog izgubljenih slastica.

Mnogi kolege iz SAD-a i Velike Britanije uključili su se u njihovu zafrkanciju te su im ubrzo izrazili potporu u ''teškim trenucima''.

''Primite sućut iz Chicaga'', ''suosjećamo s vama'', ''u ovom trenutku tragedije mislimo na kolege iz Lexingtona'', bile su neke od objava na društvenim mrežama.

Srećom, nije bilo ozlijeđenih, no još nije poznato zbog čega je izbio požar u vozilu. Također, snimka gašenja objavljena je na Facebooku.

Članak je izvorno objavljen u siječnju 2019. godine

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
21:35 22.01.2023.

Imate li možda još starijih članaka naprimjer iz 1960 to bi bilo " jako" interesantno !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije