Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE PRIBLIŽAVA MU SE

Žena iz SAD-a ostala u šoku kada je vidjela tko spava ispod njezine terase: 'Bit će ondje sigurno tri mjeseca'

terasa
Foto: Pixabay
1/2
11.01.2023.
u 09:03

Tyler Dashukewich (28) shvatila je da se nešto čudno događa jer su se njezini psi neobično ponašali dok su se igrali u vrtu

Žena iz Connecticuta u SAD-u ostala je u šoku kada je ispod terase u vrtu svoje obiteljske kuće otkrila medvjeda koji je ondje spavao zimski san. Tyler Dashukewich (28) shvatila je da se nešto čudno događa jer su se njezini psi neobično ponašali dok su se igrali u vrtu. 

Prvo je pomislila da su psi nanjušili manju životinju, poput vjeverice, no kada je pogledala ispod terase, imala je što vidjeti. 

– Psi su bili prestrašeni i stalno su gledali prema terasi. Pomislila sam da je riječ o zecu, vjeverici ili nekoj sličnoj životinji – ispričala je Tyler. Njezin brat potom je zavirio ispod terase i ugledao uljeza, piše Mirror.  

 

– Bila sam šokirana, mislila sam da je mali medo, no bio je stvarno velik – kazala je 28-godišnjakinja. 

Obitelj je kontaktirala Odjel za energiju i zaštitu okoliša Connecticuta u nadi da će im pomoći. Preporučili su im da ga poliju vrućom vodom ili stvaraju glasne zvukove kako bi ga preplašili. 

Međutim, Tyler, koja živi sa svojom četverogodišnjom kćeri, zanemarila je taj savjet i odlučila je ne smetati životinji te su medvjeda pustili da ostane ispod terase. 

– Bit će tamo sigurno tri mjeseca. Nisam još čula da nekome ispod terase spava medvjed. Dobra je stvar što je hladno pa se baš i ne igramo vani, ali kćeri ne dopuštam da se približava terasi – rekla je Tyler. 

VIDEO Nevjerojatan prizor na cesti u Dalmatinskoj zagori: Mnogi se čude kuda ona vodi

Komentara 4

DL
Dvanaest__legija
08:39 12.01.2023.

Divlji medvjed je prevelika opasnost za četverogodišnje dijete u blizini, pa i za pse. Trebalo ga je obavezno udaljiti.

AC
acer7
13:49 11.01.2023.

Medo Brundo ne ponašaj se ludo

Avatar messerschmidt
messerschmidt
10:14 11.01.2023.

To su one drvene kuće na klocnama. Ako nije medvjed, onda ti se zavuku zmije, jazavci i svakojaka živina. Nego, Conecticut? Pa to je kao na istočnoj obali, vrlo naseljen kraj?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije