odisejeva zora

Amerikanci povlače borbene zrakoplove iz Libije

libija (1)
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
05.04.2011.
u 10:40

Libijska vlada objavila je da je spremna za političke promjene, ali da pritom Muamer Gadafi mora ostati na vlasti

Libijska vlada objavila je da je spremna za političke promjene, ali da pritom Muamer Gadafi mora ostati na vlasti. Ujedno, libijska državna televizija prikazala je Gadafija kako u Tripoliju pozdravlja svoje sljedbenike.

Gadafijev sin Saif al-Islam za BBC je izjavio da ministar vanjskih poslova Moussa Koussa nije izdao Libiju odlaskom u Veliku Britaniju.

- Koussa je otputovao u Veliku Britaniju iz zdravstvenih razloga te mu je bilo dopušteno da napusti Libiju. On sigurno ne zna ništa o slučaju Lockerbie - kazao je Saif al-Islam.

Amerikanci će odsad samo osiguravati zrakoplove za opskrbu leta te za misije nadzora, objavio je Pentagon. SAD je povukao svoje borbene zrakoplove, a saveznici su preuzeli vođenje akcije.

Ključne riječi

Komentara 571

OB
-obrisani-
23:27 06.04.2011.

dobra večer zelena osovina je danas izgleda ojačala svoje redove čak je i mrav izišao iz ruke da pozdravi starog prijatelja kako dirljivo sve skupa

OB
-obrisani-
00:05 07.04.2011.

valeri poslao mi sliku na mail mislio da se palim na seks sa tik-do-smrti dekicama neke su ga valjda tako izigrale pa misli da to uopće postoji

OB
-obrisani-
23:27 06.04.2011.

iz rupe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije