sumnja

Amerikanci tvrde da iz dna oceana nešto opet curi

nafta
Reuters
19.07.2010.
u 08:26

Dužnosnici SAD-a tvrde da iz dna oceana nešto curi unatoč poklopcu koji je BP postavio prošli tjedan.

Američki dužnosnik zadužen za nadgledanje operacije čišćenja mora od nafte koja se iz bušotine BP izlijeva u Meksički zaljev izjavio je da nešto ponovno s dna oceana, prenosi BBC.

Prema riječima Thada Allena, ako se utvrdi da s dna oceana izlazi metan, to će značiti da nafta curi i nakon postavljanja novog poklopca za koji BP tvrdi da funkcionira i da je zaustavio naftu.

Znanstvenici vjeruju da bi postavljeni poklopac mogao stvoriti takav tlak koji bi potisnuo naftu u okolne stijene, što dugoročno gledano može prouzročiti nova curenja. 

Komentara 7

RE
rezonancija
11:34 19.07.2010.

ameri i cionisti samo sto nisu napali iran...najverojatnije da se radi o tjednima...i to je onda WW3...UN je dopustio napad na iran i tako dao dpopustenje za WW3...time je UN definitivno pokazao svoju proamericku pristranost...stavio je tocku na i...nakon ove godine puno prijatelja ce promjeniti svoja boravista...

OB
-obrisani-
15:41 19.07.2010.

Kako moze curiti sa DNA oceana ?????????????????????????????? To je 5,000 feet-i dok je busutina jos 32,000 feet-i pod zemljom............Nesto tu ne stima.................... Da ljudi ovo je americki Cernobil

KR
kreont
08:53 19.07.2010.

Odmah sam rekao da ne mogu zatvoriti rupu. Kako se sada igra krupni kapital i krupne dionice. Sve je to kuća od karata i laži, jednostavno im se sada to isto vraća.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije