BURNS U BIH I SRBIJI

Analiza iznenadnog posjeta šefa CIA-e: SAD je poručio Dodiku i Vučiću da BiH ostaje cjelovita

23.08.2024.
u 07:49

Ovo je jako važno za Hrvatsku i mislim da nakon one Dodikove retorike koja je zadnjih godinu dana otišla vrlo, vrlo daleko, sad svi mogu odahnuti, kaže Denis Avdagić

Komentara 50

DM
D'Mich
08:27 23.08.2024.

USA i dalje čuva mir na ovim prostorima i ne mogu da ih ne podržim. Sad kad je došao glavni od CIAe tu nema vrdanja. Dodik se može žaliti kod Putina.

AI
Aircooled
07:55 23.08.2024.

Srbi u BiH su oduševljeni i ohrabreni Putinovom genocidním politikom u Ukrajini pa se nadaju da će im proći isto kod kuće. Bilo bi im pametno više paziti da nebi mi dovršili ono što smo počeli 1995-te godine.

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
08:42 23.08.2024.

Jos kraca analiza: CIA: Dodik znamo gdje drzis novac. Dodik: Secesija nije nikad bila nasa politika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije