Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REZOLUCIJA ZEMLJA

Andrej Kramarić poziva da se priključite akciji: ''Drago mi je da ću sudjelovati u stvaranju šume''

KATAR 2022 - Joško Gvardiol i Andrej Kramarić održali konferenciju za medije
Goran Stanzl/PIXSELL
09.09.2023.
u 12:00

Pridružite se i vi akciji „Klikni i posadi stablo“ i postanite dio najvećeg ekološkog projekta Rezolucija Zemlja.

Poznati nogometaš potpisao je još jedan u nizu ''ugovora''. Najvećoj ekološkoj akciji u Hrvatskoj koju je pokrenuo Večernji list, uz brojna poznata lica pridružio se i naš nogometni reprezentativac Andrej Kramarić.

Osim što je priroda sastavni dio njegovog poslovnog života u kojemu zarađuje trčeći na zelenim travnjacima nogometnih terena, poznato je da je mladi hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić i privatno veliki ljubitelj prirode. To jasno potvrđuju njegove Instagram objave na kojima često objavljuje fotografije s izleta u prirodi, a pridruživanjem najvećoj ekološkoj akciji to je i potvrdio.

– Potpisao sam dokument Rezolucija Zemlja, drago mi je da ću sudjelovati u stvaranju šume, kao važne prirodne cjeline u našemu okolišu – rekao je Andrej Kramarić te pozvao sve da se priključe akciji.

Pridružite se i vi akciji „Klikni i posadi stablo“ i postanite dio najvećeg ekološkog projekta Rezolucija Zemlja.

Sve što trebate napraviti je na ovom linku popuniti ime, prezime i e-mail adresu a mi se obvezujemo za svakog potpisnika zasaditi jedno stablo.

Nakon prijave na e-mail ćete dobiti lokaciju naše zajedničke šume i „dokument“ Rezolucija Zemlja s vašim digitalnim potpisom za uspomenu.

Foto: VL
Rezolucija Zemlja: Pridruži se

Komentara 1

Avatar mustafa1
mustafa1
01:34 10.09.2023.

bez obzira u kakav celofan to vecernja hartija zamota, za hrvatsku ne moze biti dobro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije