Ima talasemiju minor

Plenković objasnio zašto je oslobođen služenja vojske

Andrej Plenković
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/3
07.02.2017.
u 08:21

Plenković je otkrio da ima talasemiju minor

– Odgovorno tvrdim da moja urođena anemija ni na koji način negativno ne utječe na obnašanje moje premijerske dužnosti – izjavio je premijer Andrej Plenković za Nacional nakon što je otkriveno da je svojedobno oslobođen služenja vojnog roka u JNA zbog urođene anemije.

Plenković je sada otkrio da ima talasemiju minor.

– Iako je to načelno moja privatna stvar, zbog prirode posla koji obavljam želim razjasniti tu situaciju pred hrvatskom javnosti – rekao je Plenković u ponedjeljak poslijepodne.

>> Plenković nije bio u vojsci zbog anemije, Petrov zbog kratkovidnosti

>> Kako smo jeli prijesne krumpire da izbjegnemo JNA

Komentara 20

DO
dopizdilomi
09:27 07.02.2017.

"Gospodine" Plenkoviću. Ja sam sa kroničnim bronhitisom i "pepeljarama" odslužio vojni rok u bivšoj vojsci i to u brdsko-planinskoj "pešadiji" a bio i pripadnik ZNG tako da mi ovo s anemijom nije jasno. Ja sam valjda imao viška željeza jer sam dva puta ranjen.

PR
prdovan
08:59 07.02.2017.

Ta pod navodnicima "bolest" prolazi neprimjecemo i ne znaš da je imaš i vidimo da njemu nije ništa niti mu je potrebno ikakvo liječenje. Onda po tom žene nikad i ne bi išle u vojsku, jer ih je većina malokrvno.o. Znaci, izvukao se, što je svima jasno.

DU
Deleted user
09:34 07.02.2017.

svima želim puno zdravlja, nikakvu bolest ... osim toga, ima i daleko gorih stanja od talesimije minor ... npr. kada si član optužene organizacije ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije