držani kao taoci

Aplikacija za naručivanje pizze spasila život ženi i djeci

mobitel žena
Davor Višnjić/PIXSELL
07.05.2015.
u 15:49

Majka s troje djece uspjela je nadmudriti bivšeg partnera koji ih je zatočio i prijetio joj nožem

Cheryl Treadway (25) s Floride uspjela je spasiti sebe i svoje troje djece iz zatočeništva tako što je pomoću aplikacije za naručivanje pizze pozvala policiju.

Kako javlja ABC News, nesretnu ženu s djecom je zatočio u kući njen bivši partner Ethan Nickerson (26). Oduzeo joj je telefon i satima joj prijetio nožem. Nakon nekog vremena Treadway je Nickersona uspjela uvjeriti da joj da mobitel kako bi za djecu koja su ogladnjela naručila pizzu.

Kada je uzela mobitel, uz narudžbu je utipkala i broj policije 911 i napisala: ''pomozite, taoci''. Zaposlenici PizzaHuta odmah su nazvali policiju koja je uspjela osloboditi mladu majku i njenu djecu.

Nickerson je završio u zatvoru i određena mu je jamčevina u iznosu od 45.000 dolara. Očekuje ga kaznena prijava za otmicu i prijetnju nožem.

>>Oteli 15-godišnjaka i prisiljavali ga da za njih krade parfeme

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije