Nekadašnja saveznica okreće leđa Putinu: Nikad nisu zaboravili ruski odgovor na krizu u regiji Karabah

25.06.2024. u 22:00

Rusija je tradicionalno igrala ključnu ulogu u armenskoj sigurnosti, ali nesuglasice oko pristupa sukobu s Azerbajdžanom i percepcija nedostatka podrške iz Moskve pridonijele su narušavanju povjerenja

Komentara 11

NO
No1
01:58 26.06.2024.

Kaj nisi Armenci prvi poceli kemijati s amerima? Pa onda vojne vjezbe...

Avatar Kockasti
Kockasti
23:04 25.06.2024.

Beznacajna zemlja strateski, ne granici sa Rusijom,. Pustili ih niz vodu i rekli im neka vas NATO brani od Azera. U Azerima i Turcima uvijek ce imati drage susjede. Ne bih im bio u kozi.

ST
Stvarnost
06:19 26.06.2024.

Pa prvo su oni poceli petljati sa Amerima a posle toga su dobili po nosu od Azera.Sta su oni ocekivali posle takvog postupka,da ce im rus pomoc.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije