Njima je ljeto već počelo

Blago njima! Otvorena sezona kupanja na splitskim Bačvicama!

bačvice
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/14
10.04.2015.
u 16:38

Najpoznatija splitska plaža vrvjela je atraktivnim turistkinjama u kupaćim kostimima baš kao da je sezona već odavno počela.

Iako nas od službenog početka ljeta dijeli još više od dva mjeseca, dašak ljeta osjetio se već danas na splitskim Bačvicama.

Najpoznatija splitska plaža vrvjela je atraktivnim turistkinjama u kupaćim kostimima baš kao da je sezona već odavno počela. 

Neke od njih na pješčanoj plaži upijale su zrake sunca dok su one najhrabrije odlučile otvoriti sezonu kupanja unatoč temperaturi mora od samo 13 stupnjeva.

>>Odvažne Mađarice otvorile sezonu kupanja

>>Počela sezona kupanja na 'vukovarskom zrću'

Komentara 1

ST
stjepanveliki
21:38 10.04.2015.

D.........li ste vise sa Bacvicama ,kupanjem ,piciginom, Splitu treba radnih mjesta a ne ovih pi.......ja svaki dan po tiskovinama i elektr.medijima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije