Sletjeli s autoceste

'Bus je rušio stupove i umalo se prevrnuo, spasio nas je mladi vozač'

Okučani: Slijetanje autobusa s autoceste
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/7
18.10.2018.
u 18:40

Nesreća se dogodila oko 11.30 sati u smjeru Slavonskog Broda

Oko 11.30 sati na autocesti A3 Zagreb – Slavonski Brod, nedaleko od Kutine, autobus osječkih registracija sletio je s kolnika na zelenu površinu sasvim do ograde, nakon čega je vozač uspio vožnjom unatrag vratiti vozilo na zaustavni trak.

Od 37 putnika, njih šest zatražilo je liječničku pomoć te su prevezeni u novogradišku bolnicu, a prvi podaci kazuju kako njihove ozljede nisu ozbiljne.

Video - Okučani: Nekoliko osoba ozlijeđeno u slijetanju autobusa na autocesti A3

Utvrđeno je da vozač nije bio pod utjecajem alkohola. 

- Dobro sam. Nemam pojma što se dogodilo. Ne zna nitko. Autobus je odjednom sletio s autoceste i počeo rušiti stupove i ogradu, njihao se jako i skoro se prevrnuo u jednom trenutku. Spasio nas je mladi drugi vozač koji je uhvatio volan i napokon smo se uspjeli zaustaviti. Trajalo je naizgled jako dugo, strašni su ti trenuci kad ne znaš hoćeš li preživjeti - kazala je Marijana N. za Slobodnu Dalmaciju te dodala:

- Jedna se žena žalila na bol u kralježnici. Nju i još jednu stariju gospođu su odnijeli na nosilima, ostalih četvero su samostalno hodali do kola hitne pomoći.

Okučani: Slijetanje autobusa s autoceste
1/7

Komentara 11

Avatar bodavica
bodavica
14:16 18.10.2018.

da li je to nova HRVATSKA riječ BREAKING što piše u zaglavlju

ST
stjef
14:58 18.10.2018.

Autocesta A3 Zagreb - Slavonski Brod. Dobar primjer koliko je VL aktualan.

SJ
Sve je uzalud
15:20 18.10.2018.

.....u ovakvim slučajevima nikad nepise kojega je autoprijevoznika autobus....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije