nesreća u meksiku

Autobus sletio u 100 metara duboku provaliju, poginulo 26 ljudi

meksiko autobus (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
21.07.2012.
u 11:32

U nesreći je teško ozlijeđeno preostalih 27 putnika, a vozač koji je, pretpostavlja se, bio umoran ili prebrzo vozio, poginuo je

Najmanje 26 ljudi, među kojima i troje djece, poginulo je, a njih još 27 teško je ozlijeđeno u slijetanju putničkog autobusa s mosta u 100 metara duboku provaliju u državi Nayarit na zapadu Meksika. S obzirom da je većina ozlijeđenih u kritičnom stanju vlasti drđžave Nayarit strahuju da bi broj poginulih mogao porasti.

Autobus koji je sletio s mosta vozio je od Chihuahue do ljetovališta Rincon de Guayabitos, a mnogi od poginulih živote su izgubili od ozljeda zadobivenih u prevrtanju autobusa.

Prema prvim pretpostavkama, prenose svjetski mediji, uzroci nesreće su prebrza vožnja ili umor vozača koji je također poginuo u nesreći.

Komentara 2

BK
bez.komentara
12:43 21.07.2012.

Autobus sletio u 100 metara duboku provaliju, poginulo 26 ljudi - napišite onda ispred Mexico,nekima najbliže putuju,pa da ih ne štreca go*** jedna senzacionalna

DU
dugi
18:35 21.07.2012.

@bez.komentara, joj kak si naivan, zasto bi to oni rekli. Pa vozac nije Slovenac ili jos gore Srbin. Samo u tim slucajevima se pojavi naslov sa masnim velikim slovima,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije