Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Autoceste
Povratak na članak

Svi krediti bit će otplaćeni za 15 godina

Vlada danas odlučuje o kreditu od 1,81 milijardu eura domaćih banaka za reprogram dugova, uz kamatu od 1,95 posto

Komentari 2

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
13:18 29.03.2018.

Da se pita građane svi bi se složili da su spremni na žrtvu kako bi se i željeznica modernizirala. Ako ne možemo sami neka Kinezi grade prugu Rijeka - Zagreb a svakako oni imaju tu svoj interes.

VL
Avatar Zagor 74
Zagor 74
16:48 29.03.2018.

E matematika je vražja stvar...5 mlrd € uz kamate, ćemo vratiti u 15 godina, tj. 333 mil€ i još kamata/year, i to iz prihoda od 366 m€?!? Zašto ova nepotpuna i bezvezna vijest? Jer, koliko će u tome sudjelovati opet proračun? Gdje je održavanje? Koji je očekivani godišnji prirast prometa? Ima nas s kojim razredom više pa znamo množiti...svima bi dobro došlo...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.