Smrt na cesti

Automobilom naletio na pješaka i usmrtio ga na mjestu

policija, sletio s ceste
Ilustracija
11.09.2011.
u 10:04

U tijeku je očevid prometne nesreće koja se jutros u 5.30 sati dogodila na državnoj cesti Osijek-Bilje

U naletu automobila na državnoj cesti Osijek-Bilje jutros je poginuo 35-godišnjak iz Bilja.

Kako doznajemo od policijske službenice za odnose s javnošću PU Osječko-baranjske Ivane Delaš, nesretni se 35-godišnjak kretao cestom pješice kada je na njega osobnim automobilom naletio 36-godišnjak iz Osijeka.

Više informacija o nesreći bit će nakon završetka očevida prometne nesreće koji je u tijeku.

Komentara 6

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
10:43 11.09.2011.

Nije li Horvatinčić opet u akciji !

BA
Bandit
11:20 11.09.2011.

Sucut obitelji... Nije mi jasno sto je radio na cesti kad do osijeka ima pjesacka staza i biciklisticka pa bolje da ga je bicikl udario bio bi bar jadnik ziv......

TO
Toni50
11:27 11.09.2011.

Opet leteći automobili usmrčuju nalete na piješaka kao pravi poletarcin, dok znamo da naši avioni ne lete više nego plove li plove kao pravi zrakoplovi po zraku !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije