Poteškoće na putu

Avanturist na našoj obali: Proputovao sam cijeli svijet, no ovo je najgore što sam doživio

bura
Screenshot Facebook
15.11.2017.
u 13:09

-  Šokirao sam se kad sam ga vidio. Što ću, takva je bila situacija, stao bih i svakom drugom pa sam stao i njemu u pomoć - kazao je košarkaški trener Naglić.

Avanturist Wissam Al Jayyoussi iz Dubaija putuje našom obalom na motociklu i iako je proputovao gotovo cijeli svijet, tvrdi kako se s vjetrom kakav puše u Hrvatskoj još nije susreo.

– Borim se s majkom prirodom već tri dana, vjetar i snijeg u Hrvatskoj. Danas, prije nego što sam krenuo, 60-godišnji muškarac mi je rekao da je vjetar na ovom području kao nigdje u svijetu. Bio sam preponosan da bih ga slušao i rekao sam si "nema pojma što sam ja sve prošao, vozio sam kroz Patagoniju, Australiju, pustinju Gobi i toliko drugih mjesta poznatih po jakim vjetrovima, što on zna". E, pa bio sam u krivu, on poznaje svoju državu, ovo je najgore što sam vidio. Morao sam se okrenuti i pobjeći s obale u unutrašnjost. Vjetar se spustio ispod 50 km na sat, ali me onda dočekao snijeg, no to je ipak bolje nego prijašnja situacija – napisao je na stranici na Facebooku Goodwill Journey.

Muškarac koji mu je pomogao poznati je košarkaški trener Aramis Naglić koji je još kao igrač osvojio srebro s reprezentacijom na ljetnim Olimpijskim igrama 1992. godine.

-  Šokirao sam se kad sam ga vidio, a pogotovo kad sam izašao iz automobila. Što ću, takva je bila situacija, stao bih i svakom drugom pa sam stao i njemu u pomoć. Ne možeš proći pored čovjeka koji leži na cesti - kazao je Naglić za 24sata, a na dodatak kako su neki prolazili bez zaustavljanja dodao:

- Možda se boje da ne pokvare frizuru, za razliku od mene ha, ha, ha... Nisam imao pojma da će snimka završiti na internetu, vidio sam kameru, ali nisam znao da konstantno snima, očito ima svakakvih čudaka. Eto, sad sam ispao nekakav Marvelov superjunak, cijelo jutro telefon mi zvoni, svi me zafrkavaju, a ja im odgovaram: 'Ništa, ako dobijem otkaz u Zadru, tražit ću posao u HGSS-u' - rekao je Naglić.

Pogledajte kako je na riječkoj obilaznici kamion jedva ostao na kotačima zbog jakog vjetra koji je puhao

bura
1/6
Ključne riječi

Komentara 31

NA
navijeke
14:53 15.11.2017.

Aramis Naglić, čovjek u kojeg bi se puno nas moralo ugledati.

Avatar hrvat do smrti
hrvat do smrti
11:18 15.11.2017.

idiot i oni koji takvu maloumnosti objavlju jesti vi ljudi ili kompjuteri

IB
ibiza
14:41 15.11.2017.

pa po ovom videu ili nije brzinu prilagodijo ili ni znak nije vidio da mora se zaustavit i nesmije dalje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije