Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izdaja

Azerbajdžan: Uhićene 22 osobe koje se sumnjiče za špijunažu

teroristi
AFP/PIXSELL
14.03.2012.
u 16:38

Privedene se povezuje s Iranskom revolucionarnom gardom, a prema Contactu, nevladinoj organizaciji u zemlji, tereti ih se za izdaju i ilegalno posjedovanje oružja

Azerbajdžan je uhitio 22 osobe pod sumnjom da su špijunirale za iračke vlasti, prenio je BBC. Još uvijek nije utvrđeno kada su uhićenja izvršena, no nedavno je državna televizijska postaja objavila da su prošlog mjeseca spriječeni napadi na izraelsko veleposlanstvo i židovski centar.

Privedene se povezuje s Iranskom revolucionarnom gardom, a prema Contactu, nevladinoj organizaciji u zemlji, tereti ih se za izdaju i ilegalno posjedovanje oružja. Uhićeni su navodno od kraja siječnja do 20. veljače, a pretpostavlja se da su planirali niz terorističkih napada protiv SAD-a, Izraela i ostalih veleposlanstava zapadnih država.

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Dugopamti
18:50 14.03.2012.

Traljavo novinarstvo - Iran ili Irak???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije