Sanacija

Baldasar i Zmajlović o odlagalištu Karepovac

Foto: Ministarstvo zaštite okoliša i prirode
07.02.2014.
u 14:58

Sanacija odlagališta jedna je od obaveza gradova i općina, a ministarstvo je putem Fonda na raspolaganje stavilo resurse za stručnu i financijsku pomoć

Ministar Zmajlović danas je u Ministarstvu okoliša održao sastanak s gradonačelnikom Grada Splita Ivom Baldasarom. Na sastanku, na kojem je prisustvovao i direktor Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Sven Müller, razgovaralo se o gospodarenju otpadom na području grada Splita i aktivnostima vezanim za nastavak sanacije odlagališta Karepovac.

Sanacija odlagališta jedna je od obaveza gradova i općina, a ministarstvo je putem Fonda na raspolaganje stavilo resurse za stručnu i financijsku pomoć.

>> Baldasar: HNS me šokirao, Split će obratiti Uefi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije