Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Balenović o slučaju Sladoljev: Suspendirajte upravu, a ne zviždača

vesna balenović
Davor Višnjić/Pixsell
02.10.2009.
u 15:51

Balenović je Sladoljevu sinoć u telefonskom razgovoru dala podršku. Najpoznatija hrvatska zviždačica smatra da je ovakvo ponašanje uprave Imunološkog zavoda nedopustivo.

Suspenzija zaposlenika Imunološkog zavoda dr. Srećka Sladoljeva, koji je upozorio na nabavu neregistriranog i do kraja neprovjerenog cjepiva protiv svinjske gripe tvrtke Novartis u vrijednosti od 330 milijuna kuna, zbog čega je udaljen s posla, izazvala je prozivke u javnosti, u prvom redu udruge “Zviždač”.

Predsjednica te udruge Vesna Balenović pozvala je da se suspendira uprava te tvrtke, a ne onaj tko je ukazao na nepravilnosti.

 

Balenović je Sladoljevu sinoć u telefonskom razgovoru dala podršku. Najpoznatija hrvatska zviždačica smatra da je ovakvo ponašanje uprave Imunološkog zavoda nedopustivo te da treba hitno izmijeniti dosadašnju praksu, a ne da se ljudima poput dr. Sladoljeva, nakon što ukažu na nepravilnosti u svojim radnim sredinama, trenutačno dodjeljuju suspenzije i izvanredni otkazi.

 

Smatramo da treba trenutačno suspendirati nekompetentnu upravu i hitno vratiti na posao dr. Srećka Sladoljeva. Inspektori Državnog odvjetništva i kriminalistička policija trebali bi temeljito pretresti poslovanje Imunološkog zavoda – zaključuje Balenović u ime udruge “Zviždač”.

 

Ključne riječi

Komentara 7

PI
Pippo9
17:46 02.10.2009.

dr. Srećko Sladoljev sa iznošenjem poslovnih informacija samo stvara alibi za svoj ne radd!!!!!!

TU
tutle
16:09 02.10.2009.

Tako je, otkaz svim podobnim upravama a ne sposobnim i hrabrim ljudima !

OB
-obrisani-
16:42 02.10.2009.

Kolko 330 milja čuna? Pa to je sića, i za to je čovjek dobio otkaz? Pa tolko \"ispari\" dnevno u HEP-u....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije