AFERA VJETROELEKTRANE

Banožić: Izraz lica Marije Vučković govorio mi je da ne zna detalje

14.01.2023.
u 06:55

Prema optužnici, "pomoć" Bašiću i Stipiću uključivala je i urgiranje oko kredita HBOR-a, zbog čega je Josipa Rimac kontaktirala i Zdravka Marića, bivšeg ministra financija, koji je uz to bio predsjednik NO HBOR-a. Bašić ju je tražio da pritisne Marića oko povećanja iznosa kredita njegovoj tvrtki, a ona mu je odgovarala da "lomi Marića te da joj dolazi i Oleg (Butković)".

Komentara 40

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
08:42 14.01.2023.

Bane, jači od poligrafa, pogledom utvrđuje istinu. Sad je jasno što Plenković i ekipa ministara misli pod timski igrač i spremnost na suradnju.

DO
doktorica
09:03 14.01.2023.

balkanske cajke

DU
Deleted user
08:17 14.01.2023.

Zato je ministar Marić pobjegao dok je još vrijeme. A ministar Butković u svakoj aferi pomalo, onako sa strane. A iskreno sam začuđen da ministar Ćorić nije optužen. Ipak, koliko god pokvarena i sklona lopovluku Josipa Rimac je podkapacitirana za organizaciju nečeg sličnog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?