Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
progovorio nakon 6 mjeseci

Banožić prvi put nakon nesreće: 'I ja proživljavam ono što je ta obitelj proživjela'

Podignuta optužnica protiv bivšeg ministra obrane Marija Banožića zbog izazivanja prometne nesreće
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/3
18.05.2024.
u 19:56

Nakon prometne nesreće, pojavile su se razne informacije o tome je li Banožić imao alkohola u krvi, je li prebrzo vozio, te je li bilo propusta u očevidu

Više od šest mjeseci prošlo je od prometne nesreće koju je u Vinkovcima skrivio bivši ministar Mario Banožić, a u kojoj je život izgubio Goran Šarić. Slučaj je izazvao veliku medijsku reakciju, ali i negodovanje u javnosti, jer je Banožić iz bolnice pušten na slobodu, gdje se još uvijek nalazi.

Po prvi put od 11. studenog, bivši ministar progovorio je o detaljima nesreće za RTL. "Ja također proživljavam i ono što je ta obitelj proživjela u gubitku. Maknuo sam se sad već jedan duži period, ali isto tako držim da je puno toga izneseno, ono što je neistinito i to se treba ispraviti", poručio je Banožić.

Podsjetimo, tog 11. studenog u rano jutro, Mario Banožić je, kako je utvrđeno očevidom, na državnoj cesti DC-55 na izlazu iz Vinkovaca prema Županji pretjecao u uvjetima smanjene vidljivosti pri čemu se svojim vozilom zabio u kombi kojim je upravljao Goran Šarić, koji je na mjestu poginuo.

Nakon prometne nesreće, pojavile su se razne informacije o tome je li Banožić imao alkohola u krvi, je li prebrzo vozio, te je li bilo propusta u očevidu. Kaznena prijava protiv njega podnesena je u prosincu prošle godine pri Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima, a optužnica je podignuta 25. travnja ove godine.

GALERIJA Prometna nesreća Marija Banožića

Podignuta optužnica protiv bivšeg ministra obrane Marija Banožića zbog izazivanja prometne nesreće
1/17

Komentara 21

KR
krunoo
23:46 18.05.2024.

Ima li u tebi imalo ljudskosti i obraza?? Da ima...ne bi izjavljivao ovakve gluposti i omalovazavao pokojnika i njegovu obitelj i familiju.Nista tebi nije sveto osim tebe samog

Avatar loka
loka
01:46 19.05.2024.

Sramotan tip👎

ML
MladenSparavec
06:32 19.05.2024.

To je zapravo laž. Proživljavti isto što i obitelj poginulog nije moguće. Ta obitelj su zapravo djeca bez oca i žena bez muža. Koju točno tugu on nosi u sebi? Djetetovu ili ženinu. Sramotna izjava. No, što je uopće za očekivati od takve osobe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije