prevarantica

Baranjka Osječanki 'skinula' uroke pa se naplatila zlatom

'zlato03_nnn_bih_160912'
''
13.10.2012.
u 11:07

Osječanka je za uspješno proricanje stavila zlatninu u odjevni predmet, kako je izvijestila osječka policija, koji je dala 37-godišnjoj "proročici" iz Darde, a koja se nakon toga udaljila u nepoznatom pravcu

37-godišnja Baranjka iz Darde sumnjiči se da je početkom kolovoza ponudila 41-godišnjoj Osječanki uslugu skidanja uroka i proricanja budućnosti. Za to su \"pogodile\" cijenu od nekoliko desetaka kuna. 

Osječanka je za uspješno proricanje stavila zlatninu u odjevni predmet, kako je izvijestila osječka policija, koji je dala 37-godišnjoj \"proročici\" iz Darde, a koja se nakon toga udaljila u nepoznatom pravcu. Baranjka se sumnjiči za kazneno djelo prijevare.

>>Uhićeni pravosudni policajac osumnjičen za još četiri prijevare

 

Komentara 5

MA
malena27
11:40 13.10.2012.

E, moj narode... naivni.

Avatar nekakav
nekakav
11:52 13.10.2012.

ja mislim da su osječanki skinuti svi uroci koje je imala! sad vidi jasnije, čuje bolje, a i razumije sve što se oko nje događa. dobila je i neizmjenro životno iskustvo, a to se nikakvim novcima ne može platiti. baranjka je napravila posao. ponudila uslugu, i riješila osječanku uroka. ali sam se najviše nasmijao naslovu,, baranjka osječanku.... zašto ne pišu novinari da je splićan prevario zagrepčana, ili obratno? :)

DU
Deleted user
13:00 13.10.2012.

"Osječanku" proglasiti smanjeno uračunljivom i dati momentalni otkaz (gdje god radila) i odrediti staratelja! "Baranjka" - samo navesti kako se zove i gdje želi posao.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije