tužna vijest

Bartulica emotivnom objavom oprostio se od svog brata svećenika (49): 'Hvala ti na svakom osmijehu i ohrabrenju'

Foto: Facebook/Stephen Nikola Bartulica
1/6
13.07.2024.
u 21:08

"Dragi brate, neka te sada tješi Majka Božja, koju si toliko ljubio. Znam da si sada s Isusom! Moli za nas smrtnike na zemlji da budemo dostojni kršćanskog poziva!"

Katolički svećenik Angelo Bartulica, brat novoizabranog europarlamentarca iz redova DP-a Stephena Nikole Bartulice, preminuo je u Banjoj Luci. Prije tjedan dana, 49-godišnji Angelo doživio je težak infarkt i bio je u komi. Bartulica je na Facebooku potvrdio ovu tužnu vijest emotivnom posvetom svom bratu: 

"Dragi moj Anđelko, S teškim srcem pišem ove riječi. Nemoguće je jednom objavom prenijeti sve emocije koje sada osjećam. Svojim životom proslavio si Boga i svjedočio ljubav prema svakom čovjeku. Hvala Bogu na tvom svećeničkom pozivu! Bio si hrabar svjedok Evanđelja i mnogima uzor. Uvijek ću čuvati u srcu naše razgovore i svaki susret koji me oplemenio. Hvala ti na svakom osmijehu i ohrabrenju! Ostat ću ustrajan u svemu što sam ti obećao! Dragi brate, neka te sada tješi Majka Božja, koju si toliko ljubio. Znam da si sada s Isusom! Moli za nas smrtnike na zemlji da budemo dostojni kršćanskog poziva! Trudit ću se ljubiti druge kao što si ti to činio. Do ponovnog susreta, neka ti duša počiva u raju," napisao je Bartulica na Facebooku uz dvije fotografije svog brata.

Angelo Bartulica bio je svećenik Banjolučke biskupije u BiH, gdje je došao na poziv bivšeg biskupa Franje Komarice. Osim njega, Bartulica ima još dva brata i sestru, a još jedan brat mu je svećenik. 

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar Fraktura lubanje
Fraktura lubanje
21:15 13.07.2024.

Pocivao u miru 😢

MI
miliša
21:25 13.07.2024.

Pokoj vječni daruj mu Gospodine.

KE
keka56
22:06 13.07.2024.

Počivao u miru Božjem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije