krvavi doček

Beograd: Uhićen muškarac koji se sumnjiči da je izbo 7 mladića

doček Koprivnica (1)
Marijan Sušenj/PIXSELL
05.01.2013.
u 14:00

Osumnjičeni M.K. iz Ćićevca uhićen je u svom iznajmljenom stanu na Medaku. Do napada je došlo tijekom nastupa kultne rock skupine “Električni orgazam”.

Beogradska policija uhitila je danas u 13 sati M.K. iz Ćićevca koji je osumnjičen da je u novogodišnoj noći izbo nožem sedmoricu mladića na beogradskom Trgu Republike, javlja Press.

Podsjetimo, napadač je na Staru godinu nekoliko minuta prije ponoći nožem ozlijedio dvojicu državljana Tunisa i petoricu srpskih državljana. Među ozlijeđenima je i novinar Radio-televizije Republike Srpske Krešo Sekulić. Petorica Srba i dva Tunižana, od kojih je jedan maloljetnik, zadobili su ubodne rane u trbuh, leđa i butine.

Do napada je došlo tijekom nastupa kultne rock skupine “Električni orgazam” i pjesme “Igra rock&roll cijela Jugoslavija”. Neki od ozlijeđenih još se oporavljaju u beogradskoj bolnici. Napadač je bio u društvu još dvojice napadača.

Osumnjičeni M.K. uhićen je u svom iznajmljenom stanu na Medaku.

>>Beogradski Jack Trbosjek nožem izbo sedam ljudi na dočeku Nove

Ključne riječi

Komentara 3

BM
Boris Markovic
14:41 05.01.2013.

Mora se uzeti u obzir da je momak bio maksimalno isprovociran pesmom "Igra R&R cela Jugoslavija". To je skoro kao da su zapevali "Od Vardara pa do Triglava".

ZE
zeljkonl1
14:16 05.01.2013.

Bravo VL!Vecernje Novosti jos nisu objavile ovu vest....Sto li bi to moglo znaciti?

Avatar El Indio
El Indio
14:54 05.01.2013.

Uhvatise Jovu Stomakseka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije