ŽALOSNO

Berlusconi izvrijeđao protukandidatkinju

ber
VL
Autor
Hrvoje Dečak
25.03.2010.
u 09:15

- Što se tiče šminke, koristim je svakako manje nego Berlusconi. Ja sam mlađa, bolje očuvana i još se nisam podvrgnula plastičnoj operaciji!, odgovorila je prozvana Mercedes Breso.

Premijer Italije Silvio Berlusconi našao se "pod vatrom" nakon što je uvrijedio kandidatkinju ljevice Mercedes Breso, rivalku njegove stranke Narod slobode, nekoliko dana uoči predstojećih regionalnih izbora, prenosi Daily Mail. 

Berlusconi (73) je na kraju izbornog skupu u Torinu rekao: "Znate li zašto je Bresova uvijek loše raspoložena? Zato što se, kad ustane ujutro, mora pogledati u ogledalo dok stavlja šminku. Zato joj je čitav dan već upropašten".

Bresova (65), kandidatkinja za predsjednicu regije Pijemont, nije mu ostala dužna.

"Ovo je neslana šala iz dva razloga", rekla je ona. "Prvo, ja sam uvijek sretna i teško ćete naći moju fotografiju na kojoj nisam nasmijana. Drugo, što se tiče šminke, koristim je svakako manje nego Berlusconi. Ja sam mlađa, bolje očuvana i još se nisam podvrgnula plastičnoj operaciji!"

Ovo nije prvi put da je Berlusconi spominjao nečiji "odraz u ogledalu" kao uvredu. Početkom mjeseca jednom je novinaru koji mu je pokušavao postaviti pitanje rekao: "Vaš dan je već upropašten kad se pogledate u ogledalo da se počešljate".

Talijanski premijer imao je najmanje dvije operacije zatezanja lica i presađivanje kose 2004. godine. Beta navodi da je poznato kako Berlusconi koristi puder za potamnjivanje lica.

Regionalni izbori u Italiji bit će održani 28. i 29. ožujka.

Ključne riječi

Komentara 5

OB
-obrisani-
13:10 25.03.2010.

Tko joj je kriv kada se sama šminka, Silvek ima svoju kozmetičarku koja mu svako jutro nacrta lice onako prekvarcanom

OB
-obrisani-
15:28 25.03.2010.

..indirektno njoj je Berlusconi, reka da on voli lipe-mlade zenskice...!!..-:))

MM
Mladen Miletić
10:06 25.03.2010.

Berlusconi izvrijeđao protukandidatkinju, i ona njega . A tko je glavni krivac za takav živac , sami Bog. Kada je stvarao čovjeka napravi Adama gleda ga oklo kako mu je uspijelo zadovoljan. Kako ono bješe od rebrca napravi Evu i i gleda je gleda ah šta je, moraš se šminkati cijeli život i gotovo !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije