SAVJET O VEZAMA

Objavljen video koji je tajna služba htjela spriječiti: Biden je primio djevojku za rame pa joj šapnuo savjet

Biden primio djevojku za rame pa joj šapnuo savjet o vezama
Foto: Screenshot/Twitter
1/5
16.10.2022.
u 10:11

Reporter, koji je zabilježio ovaj trenutak, rekao je da su ga pripadnici tajne službe pokušali spriječiti u snimanju

Američki predsjednik Joe Biden, nakon govora u petak na koledžu Irvine Valley, djevojci je stavio ruku na rame te joj odlučio šapnuti savjet o vezama.

- Sada vrlo važna stvar koju sam rekao svojim kćerima i unukama – bez ozbiljnih frajera do 30. godine! - rekao je Biden, a djevojka se nasmijala i odgovorila: "U redu. Imat ću to na umu".

Trenutak je uhvatio reporter Kalen D’Almeida i objavio ga na Twitteru gdje je od tada pregledan gotovo 5 milijuna puta. D’Almeida je rekao da su ga pripadnici tajne službe pokušali spriječiti u snimanju.

U ožujku je predsjednik Biden ponudio gotovo identičan savjet skupini djevojčica u osnovnoj školi u Philadelphiji, što je izazvalo sličan neugodan smijeh, navodi New York Post

Tijekom predsjedničke kampanje, Biden je prozivan zbog svoje povijesti zbližavanja s mladim ženama u susretima koji su često uključivali mirisanje njihove kose, zbog čega je dobio republikanski nadimak "Jezivi Joe".

 

Ključne riječi

Komentara 19

Avatar Cantor
Cantor
10:27 16.10.2022.

Znači savjet koji je dao djevojci je smucaj se okolo i spavaj sa što više frajera (i žena) a onda kad navršiš trideset i trebaš se udomiti nađi papka kojem ćeš prodati priču kako si prije njega imala samo jednoga...

Avatar Cohen
Cohen
10:38 16.10.2022.

Sudeći po fotografiji prije se radi o djevojčici, nego o djevojci-studentici. Neprimjereno da joj se predsjednik uopće obraća, pogotovo daje "savjet", još upitne valjanosti ,o intimnoj stvari. Životna činjenica da se velike ljubavi događaju prije 30-e. Mnoge djevojke, osobito ako ne studiraju, u dvadesetima sklapaju brak i imaju djecu. Izgubio je mjeru, propuva.

Avatar Žabac
Žabac
11:20 16.10.2022.

Zna Joe Pedo što govori iako nije iskren, njemu je što mlađe to slađe, sve iznad 12 je staro za njega. LGBTQ frikovi dodali su i P u svoju "abebedu" a označava PEDO, to je sljedeče što će se gurati pod ljudsko pravo, pravo na pedofiliju jer ko osjeti tu "potrebu", nagon, pa valjda je kažu njegovo ljudsko pravo da to osjeti i konzumira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije