pomoć ugroženima

BiH će na liječenje primiti određen broj ranjenika iz Libije

libija (1)
Reuters/Pixsell
16.11.2011.
u 18:27

Predsjedništvo BiH tvrdi da se libijska vlada obvezala na plaćanje svih troškova liječenja.

Predsjedništvo BiH, na molbu libijskog veleposlanstva u BiH, donijelo je zaključak kojim prihvaća primanje određenog broja ranjenika, libijskih državljana, na liječenje i rehabilitaciju. Od Vijeća ministara BiH traži se da hitno izvrši pripreme za njihov dolazak i smještanje u zdravstvene ustanove.

Vijeće ministara BiH osigurat će da nadležna ministarstva pripreme sve što je potrebno za izdavanje viza te da upute prijedlog Vijeću ministara BiH radi donošenja odluke o oslobađanju plaćanja viza za ove osobe i sagledati mogućnosti prijma libijskih građana u zdravstvene ustanove, s ciljem bolničkog liječenja i topličke rehabilitacije.

Predsjedništvo BiH tvrdi da se libijska vlada obvezala na plaćanje svih troškova liječenja.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
22:14 16.11.2011.

Gospodar iz Washingtona je naredio, a bosanska vlada niti moze niti smije reci ne! A posto je Bosna postala jedna vrsta americke kolonije, tu amerikanci imaju uvijek zadnju rijec. I sutra kada americka vlada naredi slugama u Bosni da posalju svoje vojnike u rat pod NATO zastavom opet ce bosanska vlada uciniti ono sto im se naredi. I poslije se ljudi pitaju zasto je situacija u Bosni tako losa. Pa kad je situacija u kolonijama bila sjajna?

OB
-obrisani-
04:19 17.11.2011.

Bartolino Nismo li i mi u NATO-u... Zasto mislis da je Bosna kolonijalizirana, a Hrvatska da nije??? Davno je jedan pametan covjek rekao -6 NICEGA, (ispalo je 7, ali nema veze).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije