ŽENA PREŽIVJELA

BiH: Iz puške pucao u trudnu suprugu s kojom čeka osmo dijete

lovačka puška
Boris Ščitar/VLM/PIXSELL
08.08.2013.
u 23:49

Osim žene u napadu je ozlijeđen i njihov sin. Napadač Dalibor Mitrović je uhićen

Dalibor Mitrović (37) iz mjesta Bokani kod Kneževa u BiH uhićen je zbog sumnje da je pucao u svoju osam mjeseci trudnu suprugu Slađanu, javlja Blic. Policiji je prvo prijavljeno da se žena, koja s Mitrovićem čeka osmo dijete, sama ranila, no ubrzo je otkriveno da je suprug u nju pucao iz puške.

Žena je hospitalizirana u Banjoj Luci, gdje je utvrđeno da je zadobila prostrjelnu ranu šake i povredu podlaktice. U napadu je ozlijeđeno i njihovo dijete, koje je zadobilo povredu šake i ogrebotine od prozorskog stakla. Mitrović je uhićen zbog sumnje da je počinio pokušaj ubojstva i nedozvoljeno držao oružje.

>> Uletio je u crkvu i ubio trudnu ženu, liječnici spasili bebu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije