drama na aerodromu u Frankfurtu

Bili smo na paklenom letu: Netko je spašavao nekoga svog, doma sam stigla 21 sat kasnije

17.02.2023.
u 18:45

Dakle, možda griješim, ali meni sad to izgleda ovako: u sveopćem kaosu, netko je nekoga svojega spašavao iz frankfurtskog kaosa pa da tom svojem pribavi mjesta na letu za Zagreb nasumično je izbrisao nekoga drugoga. Nas. Srećom, gospođa sa šaltera žestoko je borila za nas. Zvala je svog nadređenog, tražila pomoć. Čula sam muški glas s druge strane žice, rekao joj je da nas prebaci za neki drugi let.

Komentara 7

DU
Deleted user
19:56 17.02.2023.

Mislio sam da je pao avion kako je krenula s pričom...... A ono pao informatički sustav na aerodromu...... A dramatiziranja...... Tek kad nadoda kad bude to u društvu prepričavala...... Moći će se napisati roman......

Avatar Ninefinger
Ninefinger
20:00 17.02.2023.

Ma strašno 🙄 Da si iz Frankfurta za Zagreb krenula prije 200 godina, stigla bi, ako bi uopće stigla, taman na vrime da krstiš praunuke

PO
Poletarac101
19:23 17.02.2023.

Drama?Pakleni let?Ima na Netflixu???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?