Velika proslava

BILLA – 17 mi je godina tek!

BILLA
PR FOTO
18.10.2016.
u 13:19

U četvrtak 20.10.2016. počinje velika proslava 17. rođendana BILLE uz nagradnu igru, ekstra rođendanske popuste i niske rođendanske cijene.

Dođite svi na veliki rođendanski party najnižih cijena u BILLI koji traje cijeli mjesec!

Zajedno smo već 17 godina i za naš rođendan vam se želimo zahvaliti i pokloniti vam kupovine po najnižim cijenama i super nagrade. Ovakva će vas proslava sigurno razveseliti i zabaviti, na vama je da odaberete omiljene proizvode i proslavite s nama.

I ne zaboravite - svaka kupovina može vam svaki dan donijeti vrijedne nagrade i uljepšati vam naš rođendan.

Svaki tjedan pripremili smo posebne akcije proizvoda s niskim rođendanskim cijenama, a svaki dan, osim nedjelje, možete koristiti najveće ekstra rođendanske popuste na cijele robne grupe - 30% za sve kupce, dodatnih 20% za članove BILLA Cluba te još 10% za plaćanje American Express karticom i ostvariti popuste i do 49,5%.

U četvrtak i petak na ekstra rođendanskom popustu čekaju vas sve omiljene polutrajne salame i sva Labud sredstva za čišćenje.

Ukoliko još nemate BILLA Club karticu, a kako biste ostvarili popust, zatražite svoju karticu na blagajni i odmah je počnite koristiti.

Na kraju kupovine ne zaboravite odigrati veliku nagradnu SMS igru (više informacija na www.billa.hr ) jer svaki dan je dobitan.

Pošaljite SMS poruku, bez obzira na iznos računa, i svaki dan možete osvojiti 2.000 kn na potrošačkoj kartici American Expressa (30 nagrada) i wellness vikend za dvoje u Kampinski Hotelu Adriatic (30 nagrada).

Najbolja zabava i najljepše nagrade čekaju vas u vašem BILLA supermarketu!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije