SUSRET DVAJU PREDSJEDNIKA

Što se krije iza sukoba Kine i SAD-a oko Tajvana

FILE PHOTO: Chinese President Xi Jinping shakes hands with U.S. Vice President Joe Biden inside the Great Hall of the People in Beijing
Reuters/Pixsell
16.11.2021.
u 06:34

Američko-kineski odnosi, koji ne opterećuju samo dvije globalne velesile, jednu staru i odlazeću i drugu novu i dolazeću, nego i cijeli svijet, posljednjih dana doživjeli su neočekivan i dobrodošao preokret

Komentara 14

Avatar M.V.Lomonosov
M.V.Lomonosov
06:47 16.11.2021.

Tajvanski čipovi najnapredniji?!?!? Ma dajte molim vas! Pa kineski su naaaaajbolji,, dok se ne pokvare i prije nego što ste ih kupili i ugradili, ili ako ih ne upotrebljavate danju, noću,, na proljeće jesen i zimu, na suncu, oblačnom vremenu, po kiši i snjegu,,,,,,,,,.

HO
homophob
06:56 16.11.2021.

Gospodin (drug) D R bi se morao konzultirati s nekim tko se razumije u pomorsko oruzje! Vec 50 godina nije problem pogoditi raketnim projektilom bilo sta bilo gdje na svijetu sto je velicine 1.24m x 1.24m! Problem je znati tocnu poziciju toga sto se gada! Mornaricke brodove nije lako uvijek locirati niti pratiti jer brodovi znaju pozicije satelita u svemiru i kada ih sateliti "vide" a kada ih seteliti ne "vide" onda se nenadano mjenja kurs! Tocka na zemlji je vidliva satelitu oko 4 minute a 45 minuta satelit nema pojma sta se desava sa objektom! Naravno zato se ima vise satelita ali cak ni to ne daje totalnu pokrivenost nego samo oko 40% a ostatak se interpolira! Svaki **** bi htio biti vojni komentator!

HU
Hulk
11:06 16.11.2021.

Na ulazu u luku Kohsiung na Tajvanu poruka dobrodošlice "Welcome to the people Republic of China !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?