Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KGK Advising

Druga karijera Kolinde Grabar-Kitarović: Otkriveno koliko je novca zaradila prošle godine

Zagreb: Otvorenje Multiplier Sport Eventa u ZŠEM-u
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
27.04.2024.
u 19:41

Grabar Kitarović jedina je vlasnica tvrtke registrirane za niz djelatnosti koje se uglavnom odnose na savjetovanje u vezi s poslovanjem i upravljanjem, istraživanje tržišta...

Posao bivše predsjednice Kolinde Grabar Kitarović apsolutno cvjeta, pokazalo je to financijsko izvješće koje je predala za 2023. godinu, prema kojemu je ostvarila 219,3 tisuća eura ukupnog prihoda, te profit od 146,9 tisuća eura. Navodi se da je prihode ostvarila na "izvozu".

Bivša predsjednica 2022. godine u Zagrebu je registrirala tvrtku KGK Advising & Professional Services d.o.o. kojoj je osnivačica i direktorica. U dva mjeseca, koliko je tvrtka te godine poslovala, prijavila je prihod od 28,4 tisuća eura i dobit od 24,7 tisuća eura, doznaje Jutarnji list.

Grabar Kitarović jedina je vlasnica tvrtke registrirane za niz djelatnosti koje se uglavnom odnose na savjetovanje u vezi s poslovanjem i upravljanjem, istraživanje tržišta itd. Kompanija nema službenu stranicu već bivša predsjednica povremeno koristi društvene mreže kako bi objavila nešto povezano s poslovanjem.

POVEZANI ČLANCI:

GALERIJA Kolinda se fotkala s obožavateljima u Zagrebu

Zagreb: Otvorenje Multiplier Sport Eventa u ZŠEM-u
1/17

Komentara 30

PR
pravedno
21:26 27.04.2024.

Kako se sjeöamo da je Milanoviä kao poduzetnik bio prijavljen na minimalac, ovo je argument tko je sposobniji, ali ne na jeziku veä na djelima.

BR
brojevi
22:11 27.04.2024.

To je tako kad su Škorini podmukli hrvateki mjenjali kraljicu za ludog konja.

ZW
zweistein
20:49 27.04.2024.

ha ha ha .... a milanović je zarađivao minimalac s albancima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije