Sukobi kuglača

Bivša reprezentativka R. Neralić prijavila načelnika policije

ogulin
arhiva vl
09.08.2011.
u 09:09

Ako je kazneno djelo primiti novac, onda je i napisati virman za isplatu, objašnjava Neralić zašto je tužila bivše klupske kolege

Nisam ništa učinila, osim što sam stvorila sjajnu ekipu! Ako je to grijeh, mogu i u Remetinec – izjavila je Ružica Neralić, nekadašnja reprezentativka, poznata ogulinska kuglačica i trenerica, objašnjavajući zašto je podnijela kaznenu prijavu protiv bivših kolega u KK Policajac i Školi kuglanja koju je taj klub osnovao, Željka Stipetića i Marijana Turkovića, inače načelnika i zaposlenika PP Ogulin.

Učinila je to dvije godine nakon što ju je udruga kojoj je nekad bila predsjednica prijavila za pronevjeru, odnosno, 10-ak dana nakon što je školi u kojoj je zaposlena i sadašnjem klubu, ŽKK Ogulin, stigao dopis da je udalje s posla jer je protiv nje podnesena kaznena prijava.

 – Optužuju me da sam sa žiro-računa Škole kuglanja digla 10.500 kuna. Riječ je o novcu za putne troškove i trenersku naknadu isplaćenom na temelju virmana koje su, osim mene, supotpisivali Željko Stipetić ili Marijan Turković. Ako je kazneno djelo primiti novac, onda je i ispisati virman – kazala je Neralić. Uz nju je stala Sportska zajednica i njen klub, čiji je predsjednik Darko Pribanić o slučaju obavijestio MUP i Ravnateljstvo policije. Željko Stipetić nije htio ništa komentirati “jer traje kazneni postupak”.

Komentara 7

SA
santos008
11:47 09.08.2011.

Da nema supotpisnika bila bi kriva

OB
-obrisani-
12:49 09.08.2011.

Bivša reprezentativka R. Neralić prijavila načelnika policije da ne odlazi na Thompsonove koncerte nego uz Boga i domoljublje sluša Cecu i Senku Aleksić...

TI
tintilinic100
10:31 09.08.2011.

E moja Ružica..... pa zar i ti ?????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije