Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Više puta

Bivši američki senator (80) priznao da je putovao u Prag zbog seksa s maloljetnicama

Hunter Biden appears for his trial on criminal gun charges, in Wilmington
Foto: EDUARDO MUNOZ/REUTERS/Ilustracija
1/2
26.06.2024.
u 12:19

Tužitelji tvrde da je Holmberg više puta putovao u Prag s namjerom plaćanja za seks maloljetnicama u razdoblju između 2011. i 2016. godine

Bivši republikanski senator i zastupnik Sjeverne Dakote, Ray Holmberg, koji je svojevremeno bio jedan od najmoćnijih članova parlamenta potpisao je sporazum o priznanju krivnje za putovanje s namjerom da se upusti u nedozvoljene seksualne aktivnosti - plaćanje za seks maloljetnici.

Tužitelji tvrde da je Holmberg više puta putovao u Prag s namjerom plaćanja za seks maloljetnicama u razdoblju između 2011. i 2016. godine, a prema sporazumu sada 80-godišnjak se mora prijaviti kao seksualni prijestupnik. Prijeti mu i maksimalna kazna od 30 godina zatvora, novčana kazna od 250 tisuća dolara, ali očekuje se da će biti kažnjen s tri do četiri godine zatvorske kazne.

Holmbergov mandat trebao je trajati do 2022. godine kada je najavio da se ne planira ponovno kandidirati, međutim odlučio je podnijeti ostavku ranije nakon što je Forum of Fargo objavio da je razmijenio desetke poruka s jednim zatvorenikom o seksualnom zlostavljanju djece, koji je nedavno osuđen na 40 godina zatvora zbog povezanosti slika zlostavljanja djece, prenosi AP.

Dokumenti do kojih je došao AP pokazuju da je Holmberg bio na desecima putovanja u SAD-u i u više od 30 drugih država. Holmberg je u Prag i druge europske gradove putovao koristeći državna sredstva

GALERIJA Počelo suđenje američkom novinaru zbog optužbi za špijunažu u Rusiji
Hunter Biden appears for his trial on criminal gun charges, in Wilmington
1/13

Komentara 3

SE
Serengeti
16:24 26.06.2024.

Ah još jedan republikanac koji se zaklinje u obitelj, naciju i vjeru.

HO
homofobic
02:22 27.06.2024.

Bivsi Predsjednik bio na privatnom letu na privatni otok Jeffry Epstein-a. (lokacija bila poznata po vrlo mladoj piletini da niti princevi i filmski glumci nisu mogli odoljeti) Nije Republikanac! Ganjao sve i staro i mlado i pomalo silovao (za promjenu) jedino mu se gadila vlastita supruga!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije