2017. GODINE

Bivši britanski premijer otkrio što se dogodilo nakon posjeta Netanyahua: 'Pronađen je uređaj...'

Former British Prime Minister Boris Johnson and former Australian Prime Minister Scott Morrison visit Kibbutz Kfar Aza
Foto: Evelyn Hockstein/REUTERS
1/3
03.10.2024.
u 20:26

Bivši konzervativni čelnik je u svojim memoarima napisao da se Netanyahu tijekom susreta ispričao kako bi otišao na zahod

Bivši britanski premijer Boris Johnson tvrdi da je nakon posjeta izraelskog premijer Benjamina Netanyahua prije nekoliko godina u svojoj kupaonici pronašao uređaj za prisluškivanje, prenosi u četvrtak dpa. Johnson kaže da je njegov sigurnosni tim pronašao uređaj pri pregledu kupaonice, nakon posjeta izraelskog premijera 2017., u vrijeme dok je bio ministar vanjskih poslova. Bivši konzervativni čelnik je u svojim memoarima napisao da se Netanyahu tijekom susreta ispričao kako bi otišao na zahod. 

"Bila to slučajnost ili ne, rečeno mi je da je poslije, pri regularnoj pretrazi za 'bubicama', pronađen uređaj u zahodu”, piše Johnson u svojim memoarima “Unleashed” koji bi trebali izaći 10. listopada. Nije poznato je li izraelskoj vladi bio predočen taj incident. 

Johnson će o otkrićima iz svojih memoara više govoriti u razgovoru s ITV-jem koji će se prikazati u petak navečer. Intervju koji je BBC trebao imati s Johnsonom u četvrtak navečer je otkazan jer je voditeljica Laura Kuenssberg slučajno bivšem premijeru poslala svoje pripremne bilješke. 

GALERIJA Očaravajuće fotografije čarobnog oka Dalmacije: Prema legendi voda vrela skriva neprocjenjivo blago
Former British Prime Minister Boris Johnson and former Australian Prime Minister Scott Morrison visit Kibbutz Kfar Aza
1/28

Komentara 2

Avatar superhik74
superhik74
21:16 03.10.2024.

To su tzv. saveznici. Ha, ha, ha... kradu, lazu, prisluskuju, otimaju itd. Krasni "saveznici".

SE
Serengeti
22:06 03.10.2024.

Ček malo, kako to nije tada bilo u novinama? Da se to desilo nakon posjeta ruskog predsjednika odmah bi se digle tenzije na najveću razinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije