OSVOJILA SRCA GRAĐANA

Bivši 'prvi pas' Hrvatske više nije s Kolindom Grabar-Kitarović: Ponovno je udomljena

Predsjednica i "prvi" psić na Danima otvorenih vrata povodom Dana zaštite životinja
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/10
10.02.2022.
u 08:31

Kika je udomljena u obitelji koja ima veliko dvorište i kod kojih je bila često na čuvanju kad je predsjednica bila putu.

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović izazvala je veliko zanimanje javnosti kad je u listopadu 2018. godine udomila Kiku, psa iz virovitičkog skloništa za životinje. Mnogi su tada iz milja Kiku prozvali prvim psom.

Kika već dulje vrijeme ima nove vlasnike i novi dom, doznaje RTL. Nije poznato što je bio razlog preudomljavanja.

FOTO: Pogledajte kako je izgledalo kad je Kika bila na Pantovčaku

Predsjednica i "prvi" psić na Danima otvorenih vrata povodom Dana zaštite životinja
1/10

Udruga Prijatelji životinja upoznati su s time.

– Ono koliko smo mi saznanja dobili jest da je Kika dobro, da je u dobrim uvjetima. To su nama, naravno, najvažniji podaci jer bismo inače i sami reagirali da nije tako – rekao je predsjednik udruge Luka Oman.

Kika je udomljena u obitelji koja ima veliko dvorište i kod kojih je bila često na čuvanju kad je predsjednica bila na putu.

– Mislim da je preudomljavanje definitivno odgovornije nego zanemarivanje brige o životinji što je, nažalost, čest slučaj – smatra Oman.

 

Komentara 29

VI
vidum
08:50 10.02.2022.

Svaka reklama ima svoj rok trajanja.

DU
Deleted user
08:47 10.02.2022.

Dobro da dijete nije pred izbore udomila...

OK
okozaoko
09:00 10.02.2022.

A da li je itko provjerio govori li ova narcisoidna osoba istinu? Kad već nije imala vremena ni za djecu, zašto bi ga imala za psa? Ona brine samo i jedino za sebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije